Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Als je verantwoordelijk bent voor het inkoopproces binnen jouw organisatie en je wilt je kennis van inkoop naar een strategisch niveau tillen, dan is de opleiding Post-HBO Senior Purchase Management een uitstekende optie voor jou! Tijdens deze opleiding verwerf je de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om strategische beslissingen te nemen in het inkoopproces.
Tijdens de opleiding bij Sandvalley Training leer je als kwaliteitsmedewerker hoe je onderzoekt in hoeverre de kwaliteit wordt gewaarborgd, hoe je kwaliteitskosten analyseert en hoe je werkt met diverse kwaliteitssystemen.
Deze 1-jarige opleiding is ontworpen voor professionals die intensief met anderen moeten communiceren in hun werk. Het hoofddoel is het verbeteren van communicatievaardigheden, het effectiever sturen van gesprekken, het uitoefenen van invloed en het ontwikkelen van adviesvaardigheden.
Als facilitair leidinggevende draag je de verantwoordelijkheid voor de facilitaire diensten binnen jouw organisatie.
Bij Sandvalley Training bieden we de opleiding Post-HBO Senior Strategic Management Zorg en Welzijn aan, specifiek ontworpen voor professionals in de zorg en welzijn. Deze opleiding stelt jou in staat om strategische beslissingen te nemen en je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen binnen jouw afdeling.
De opleiding bij Sandvalley Training belicht de nauwe relatie tussen Marketing en Communicatie, waarbij ze elkaar wederzijds beïnvloeden. Deze 1-jarige opleiding biedt inzicht in marketingcommunicatie, leert de ontwikkeling van marketingconcepten, strategische marketingcommunicatieplanning en methoden om koopgedrag te sturen.
Bij Sandvalley Training ontdek je welke eisen essentieel zijn voor een succesvolle managementcarrière en welke eigenschappen, vaardigheden en kennis je hiervoor moet bezitten.
Tijdens deze boeiende opleiding bij Sandvalley Training worden de twee vakgebieden van inkoop en supply chain management geïntegreerd. Een inkoper vervult steeds meer een belangrijke rol binnen een keten, en deze praktijkgerichte opleiding richt zich daarop om deelnemers voor te bereiden op uitdagingen in de echte wereld.
Communicatie speelt een cruciale rol binnen elke organisatie, ongeacht de afdeling waarin je werkt.
Bij Sandvalley Training ben je als marketingmedewerker aan het juiste adres als je je theoretische kennis over marketinggerelateerde onderwerpen wilt verdiepen.
Processen vormen een essentieel onderdeel van elke onderneming, ongeacht de omvang.
Werken op een communicatieafdeling is uitdagend en dynamisch.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?