Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Sandvalley Training verdiep je je in bedrijfseconomie en financiële aspecten binnen organisaties.
Ben je op zoek naar meer inzicht in het nemen van weloverwogen strategische beslissingen voor jouw bedrijf? Wil je graag leren hoe je een effectief strategisch ondernemingsplan kunt opstellen? Met de Post-HBO-opleiding Senior Strategisch Ondernemerschap (1 jaar) bij Sandvalley Training krijg je niet alleen antwoorden op deze vragen, maar nog veel meer.
De vakgebieden Marketing en Communicatie zijn nauw met elkaar verbonden en vormen een essentieel onderdeel van organisaties. De opleiding aangeboden door Sandvalley Training is ontworpen om inzicht te bieden in deze interdisciplinaire vakgebieden.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat als manager van de afdeling Export Binnendienst, je te maken krijgt met een breed scala aan exportgerelateerde aangelegenheden.
Bij Sandvalley Training realiseren we ons dat het werkveld van internationale handel uiterst veelzijdig is.
Binnen een jaar biedt Sandvalley Training de MBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan.
Het beheersen van zowel goederen- als informatiestromen vormt de kern van logistiek, waarbij een soepel en efficiënt verloop van het logistieke proces van groot belang is.
Sandvalley Training begrijpt de essentiële rol die je vervult wanneer je werkzaam bent op de afdeling Export Binnendienst.
Deze opleiding bij Sandvalley Training richt zich specifiek op leiderschap binnen non-profit organisaties.
Staatsrecht, ook wel bekend als grondwettelijk recht of constitutioneel recht, vormt een essentieel onderdeel van het publiekrecht.
Bij Sandvalley Training leggen we de nadruk op coachend leidinggeven als een krachtige methode om de persoonlijke groei van medewerkers te stimuleren.
De 1-jarige opleiding Facilitair en Magazijnbeheer bij Sandvalley Training biedt inzicht in de kern van het vak.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?